Crimele Unitatii 731

Trebuie stiut ca Unitatea 731 a fost o unitate sub acoperire din China, orasul Harbin. Se stia despre acest loc ca este o unitate de purificare a apei  insa in realitate se petreceau lucruri groaznice. Unitatea 731 milita pentru superioritate rasiala nipona, a desfasurat activitati de spionaj si contraspionaj si mai mult decat atat, folosea oameni de diferite nationalitati pentru a efectua experimente infioratoare.



·         Prizonierii au fost victimele vivisecțiilor efectuate fără anestezie.
·         Vivisecțiile au fost efectuate asupra unor prizonieri infectați cu diferite boli. Cercetătorii au efectuat operații asupra prizonierilor, îndepărtându-le diferite organe pentru studiul bolilor. Aceste operații erau efectuate asupra victimelor aflate încă în viață, deoarece se credea că procesul de descompunere ar fi afectat rezultatele „cercetărilor”. Prizonierii supuși vivisecțiilor erau persoane adulte, tineri sau sugari.
·         Au fost efectuate vivisecții asupra femeilor însărcinate, cărora li s-au extras fetușii.
·         Unui număr de prizonieri li s-au amputat membrelele pentru studierea pierderii de sânge.
·         Uneori, membrele amputate dintr-o parte a corpului au fost atașate pe partea opusă a corpului.
·         În alte cazuri, membrele prizonierilor au fost înghețate și amputate, în vreme ce altora, după înghețare, li s-au dezghețat respectivele membre pentru studierea efectelor cangrenelor netratate și a procesului de putrezire.
·         Mai multor prizonieri li s-a eliminat stomacul, iar esofagul le-a fost atașat chirurgical direct la intestine.
·         S-au efectuat experimente de îndepărtare a unor porțiuni din creier, plămâni, ficat, etc asupra mai multor prizonieri.
·         Prizonieri aflați în viață au fost legați de stâlpi și au fost folosiți ca ținte pentru studierea efectelor bombelor biologice, chimice sau a celor explozive.
·          Prizonierilor le-au fost inoculate microbilor diferite boli.
·         Bărbați sau femei prizonieri au fost infectați în mod voit cu sifilis sau cu blenoragie și nu au fost tratați, fiind folosiți pentru studierea efectelor bolilor
·         Prizonierii au fost infectați cu purici pentru a obține o cantitate suficient de mare de insecte purtătoare de boli, necesare la studierea vectorilor de transmitere a bolilor.
·         Purici purtători de boli, haine sau alimente infectate încapsulate în bombe au fost lansate asupra diferitelelor ținte din China. După estimările chinezilor, epidemiile de holeră, antrax sau ciumă pe care le-au provocat aceste lansări de arme biologice au dus la moartea a aproximativ 400.000 de persoane.
·         Tularemia a fost testată pe civili chinezi mai înainte de izbucnirea celui de-al doilea război mondial.
·         Unitatea 731 și subunitățile sale afiliate (Unitatea 1644, Unitatea 100, etc) au produs arme biologice folosite împotriva armatei și populație civile chineze de-a lungul întregului război mondial. Avioane zburând la înălțime mică au împrăștiat deasupra orașelor de costă din China purici infestați cu ciumă. Aceste acțiuni au dus la moartea a mii de oameni după infectarea lor cu ciumă bubonică.
·         Anumiți prizonieri au fost spânzurați cu capul în jos pentru a se urmări modul în care se sufocă.
·         Altor prizonieri li s-a injectat aer în artere pentru studii asupra emboliei, sau li s-a injectat urină de cal în rinichi.
·         Alți prizonieri au fost înfometeți până la moarte și au fost urmăriți.
·         Asupra prizonierilor s-au efectuat diferite experimente în camere presurizate.
·         Alți prizonieri au fost expuși la temperaturi negative extreme pentru studiul degerăturilor, rezistenței la frig și a efectelor gangrenării țesuturilor. 
·         Alte experimente au studiat efectele arsurilor asupra capacității de supraviețuire a prizonierilor.
·         Mai mulți prizonieri au fost plasați în mașini centrifuge și au fost rotiți până la moarte.
·         Mai multor prizonieri li s-a injectat sânge animal pentru studierea efectelor asupra lor.
·         Mai mulți prizonieri au fost supruși unor doze diverse de raze X.
·         Prizonierii au fost folosiți pentru testarea diferitelor gaze toxice și a camerelor de gazare.

·         Mai multor prizonieri li s-a injectat apă de mare pentru a se determina dacă aceasta poate înlocui serul fiziologic.

sursa : Unitatea 731

Comentarii

Postări populare